Toffe Tuinen

Als bedrijf is het belangrijk om de juiste identiteit uit te stralen. Een van de belangrijkste dingen zijn het logo en de huisstijl. Hiermee straal je jouw visie uit, het DNA van jouw bedrijf. Daarnaast zorgt het voor een professionele uitstraling. Je kunt er een onvergetelijke eerste indruk mee achterlaten bij potentiële klanten.

Minimalistisch met een persoonlijke touch

Tuinontwerper Laura Knoops was voor Toffe Tuinen op zoek naar een minimalistisch logo met een persoonlijke touch. Haar liefde voor bloemen, planten en natuur hebben we terug laten komen in de kleuren. Door het gebruik van roze, groen en wit ontstaat er een vrolijk, fris en opgewekt gevoel.

Bezige bij

Naast het ontwerpen van tuinen bezit Toffe Tuinen ook een magazine. Dit magazine wordt twee keer per jaar uitgebracht en staat boordevol het laatste nieuws, speciale aanbiedingen en leuke prijsvragen. Door een basis lay-out te creëren met verschillende opties, kan Laura nu zelf aan de slag met het inhoudelijk vullen van het magazine.

Tevens biedt Toffe Tuinen een cursus aan om zelf als ontwerper aan de slag te gaan. Speciaal voor deze cursus heb ik samen met Laura het ebook 'Tekentechnieken tips en trucs' ontworpen. In dit visuele boek vind je een complete basis om zelf mee aan de slag te gaan.