Thuiskapster Noreen

Logo en huisstijl

Als bedrijf is het belangrijk om de juiste identiteit uit te stralen. Een van de belangrijkste dingen zijn het logo en de huisstijl. Hiermee straal je jouw visie uit, het DNA van jouw bedrijf. Daarnaast zorgt het voor een professionele uitstraling. Je kunt er een onvergetelijke eerste indruk mee achterlaten bij potentiële klanten.

Strak met een vrouwelijke touch

Voor Noreen was het belangrijk dat haar huisstijl een breder publiek zou aanspreken. We hebben daarom gekozen voor de neutrale basiskleuren zwart, grijs en groen. De handgeschreven letter benadrukt het persoonlijke contact dat ze met haar klanten heeft. Door de toevoeging van de kappersschaar is in één oogopslag duidelijk om welke dienstverlening het gaat.

Drukwerk

Om jezelf zichtbaar te maken aan klanten en te laten zien wie je als bedrijf bent, kun je verschillende vormen van promotie inzetten. Zo kun je een brochure meegeven aan potentiële klanten, een postercampagne voeren voor een evenement of je netwerk vergroten door middel van social media. 

Twee-in-één

De gemakkelijkste manier voor het verspreiden van je contactgegevens is het visitekaartje. Als thuiskapster heb je te maken met verschillende klanten en afspraken. Een handig hulpmiddel hiervoor zijn afsprakenkaartjes. Op deze manier heeft de klant een handig overzicht van de afspraken. En wat is nog beter dan een stapel losse kaartjes met informatie? Juist, één kaart waar alle informatie samenkomt! Zo heb je altijd alles snel en overzichtelijk bij de hand. 

Om de aandacht te trekken van potentiële klanten hebben we een actie flyer gemaakt die huis-aan-huis is bezorgd. Op deze flyer is alle informatie terug te vinden die de klant nodig heeft om een afspraak te maken. En als cadeau natuurlijk een leuke openingskorting.