GRAFISCH ONTWERP

Als bedrijf is het belangrijk om de juiste identiteit uit te stralen. Een van de belangrijkste dingen zijn het logo en de huisstijl. Hiermee straal je jouw visie uit, het DNA van jouw bedrijf. Dit logo is vervolgens toe te passen op verschillende soorten drukwerk en promotiematerialen. Op deze manier maak jij je zichtbaar aan klanten en laat je zien wie jij als bedrijf bent.

Iconen_grafisch_wit_01-01.png
Logo en huisstijl

visitekaartjes

 briefpapier

 enveloppen

verpakkingen

menukaarten etc.

Iconen_grafisch_wit_01-03.png
Drukwerk

brochures

magazines

flyers

kranten

advertenties etc.

Iconen_grafisch_wit_01-04.png
Promotie

campagnes

posters

banners

stickers

vlaggen etc.

Iconen_grafisch_wit_01-02.png
Social media

opzetten en eventueel onderhouden diverse social media accounts

Werkwijze

Emma gaat met de klant in gesprek om er achter te komen wat ze precies doen, waar ze voor staan en wat hun wensen zijn. Ze onderzoekt welke identiteit het beste bij hun visie past, welke manieren het meest effectief zijn en welke middelen daar het beste bij aansluiten. 

Op basis hiervan maakt ze een conceptontwerp dat ze vervolgens eerst aan de klant presenteert. Wanneer er een keuze is gemaakt wordt het concept uitgewerkt in een eindproduct. 

Socialmedia_instagram.gif

Waarom Emma?

  • persoonlijke aandacht

  • totaal pakket: ontwerp en fotografie

  • gespecialiseerd in het maken van stijlvol beeld

  • denkt met je mee wat voor jou de beste mogelijkheden zijn en biedt hierbij tools aan waar je zelf mee aan de slag kunt

  • neemt je mee in het gehele proces van conceptfase tot aan het eindwerk. Zo ben je verzekerd van een ontwerp dat volledig naar wens is. 

 

Kun jij wel wat hulp gebruiken?

Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken om jouw onderneming nog meer te laten stralen.